20201016 DSC 8166HorseHub har tillsammans med Kravallapa i samarbete med Nyföretagarcenter Syd nöjet att bjuda in dig som är hästföretagare, eller blivande hästföretgare i Lundaland (Lund, Staffanstorp, Lomma, Kävlinge och södra Eslövs kommuner) mellan 16-25 år till en utbildning i självledarskap. Utbildningen är kostnadsfri för dig som deltar och ingår som en del av HorseHub Lundalands och Kävlinge kommuns satsning på ungdomar inom hästbranschen.

Självledarskap är kärnan i hållbart företagande och entreprenörskap. Genom vår utbildning bygger du en stabil grund att stå på och ökar dina chanser att lyckas med ditt företagande.

Utbildningens upplägg bygger på medvetna val och Kravallapas modell för hållbart företagande som är en kombination av många års praktisk erfarenhet som företagsledare samt beprövade modeller och verktyg från modern forskning. Detta är holistiska modeller som tar ett helhetsgrepp på ditt företagande och dig som företagare. Utbildningen ansluter också till de globala målen utifrån ett helhetsperspektiv.

I utbildningen ingår såväl teoretisk kunskap som praktiska workshopar och övningar.

Målet med utbildningen är att ge dig en gedigen bas att stå på vad gäller:

  • Självkännedom
  • Förmåga att bedöma dina egna styrkor och svagheter
  • Förstå din kontext som företagare
  • Hur du utvecklar dig själv som ledare i ett företag,
  • Hur du bedömer sin affärsidé och de resurser som behövs
  • Verktyg för att etablera ett hållbart företag i hästbranschen och dig själv som en hållbar ledare över sagda företag.

Efter att ha genomfört utbildningen kommer du att ha en större klarhet i vem du vill vara som företagare och du kommer att ha en tydlig riktning för ditt företagande. Du kommer också ha kunskap om effektiva verktyg för att driva ditt företag på ett hållbart och lönsamt sätt. Exempel på verktyg som du kommer att få kunskap om under utbildningen är Mindfulness, Business Model Canvas och Ikigai.

Utbildningen omfattar 4 halvdagar då vi träffas fysiskt samt självstudier som genomförs enskilt mellan träffarna genom vår digitala lärplattform. Självstudierna syftar både till att bredda och fördjupa dina kunskaper.

Utöver själva utbildningen erbjuds kostnadsfri rådgivning genom Nyföretagarcenter Syds erfarna rådgivare för dig som är på gång att starta eget och vill ha hjälp på traven.

För mer info om utbildningen, kontakta Hanna på Kravallapa: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

För mer info om HorseHub och ifall du är rätt person för utbildningen, kontakta Martin på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller Katarina på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

Datum för kursen:

Obs! Kursen är uppskjuten. Ny datum kommer snart.

20-april, 9-12
4-maj, 9-12
18-maj, 9-12
1-juni, 9-12

Platsen är Saxtorps Veterinärklinik.

Anmäl dig här: Anmälningsformulär självledarskap för ungdomar

Copyright © 2019-2021 HorseHub. All rights reserved.