Katarina LundgrenKatarina Felicia Lundgren är projektledare, utbildare, nätverkare, koordinator, kommunikatör och ”vetenskapare”. Hennes främsta passion är hästar och människor – och kommunikation – i alla möjliga (och omöjliga) kombinationer.

I hästvärlden har hon drivit inackorderingsstall, ridskola och utbildningscenter. Hon har i många år arbetat med att hjälpa människor att växa och utvecklas med hjälp av hästar och naturen. Nu arbetar hon med att etablera hästassisterad psykoterapi som en behandlingsmodell i Sverige. Hon reser internationellt och ger kurser, håller seminarier och skriver om häst-människa interaktion, hästvälfärd, hästars beteenden, etik i hästvärlden och hästar i terapi och i program för personlig utveckling.

Katarina har jobbat i näringslivet som marknadskoordinator, informatör och kommunikatör, projektledare och skribent. För nuvarande avslutar hon sin examen in kognitionsvetenskap vid Lunds universitet och driver MiMer Centre, ett litet forsknings-, utbildnings- och behandlingscenter. Hon driver också Stiftelsen MiMer som samlar in pengar till en forskningsfond som ska stödja forskning och utbildning inom områdena hästvälfärd och häst-människa interaktion i terapi (www.mimercentre.org).

Som en ”growth facilitator”, utbildare, mindfulness-instruktör och en stark förespråkare för samarbeten, fokuserar hon alltid på att behålla en medvetenhet om olika uppfattningar, förutfattade meningar (egna och andras) och vikten av att kunna se saker från flera olika perspektiv. Det är i dialog och samverkan vi växer, inte genom att tävla med varandra (utanför tävlingsbanorna :-) )

Kontakta Katarina på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller 0768 95 98 68.

 

Martin HanssonMartin Hansson har en gedigen bakgrund inom sälj och marknadsföring som han har jobbat med sedan 1999 via Radio, Dagspress och Egenföretagande. Martin har jobbat med de största varumärkena i Skåne inom dagspress via Skånska Dagbladet, Lokaltidningen, Sydsvenska Dagbladet, ATL, Land Lantbruk, Lantmannen (LRF Media) och Radio City 107,0.

Just nu driver han sitt eget företag HK Media som fokuserar på digital marknadsföring främst via Google men också Facebook, Instagram, LinkedIn m.fl. HK Media hjälper till med din marknadsföring både print och digitalt.
Martin har varit med och startat upp Falsterbo Horse Show Magazine, producerat podcasts med Henrik Johnson och Malin Baryard med gäster inom hästeliten med inspelningsplats Falsterbo Horse Show. Denna programserie följdes upp av Henrik Johnson och Linda Heed inför OS i Rio. Även denna programserie spelades in på Falsterbo Horse Show.

Martin har också varit inblandad i poddarna "Lovework with Sara Silfverberg" och "En Mental Halvhalt med Johanna Lassnack"

Martin är kreativ, öppenhjärtig och drivs av att hjälpa andra. Nätverkande är en passion som är nyväckt i hans värld och att potentialen i att nätverka är enormt stor, är något han vill förmedla till alla som vill starta sitt nya företag eller utveckla sitt nuvarande företag. Han driver även en webradiostation kallad Radio Södra Station och älskar att kreera nya varor, produkter och tjänster.

Kontakta Martin på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller 0725 61 07 31.

Copyright © 2019-2021 HorseHub. All rights reserved.